Ivan Novosel - predsjednik Općine Tivat, Bošković predsjednik SO

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 20. svibnja 2014. - 13:03
Autor: 

Tajnim glasovanjem na današnjoj sjednici SO Tivat za predsjednika Općine Tivat izabran je  Ivan Novosel, kandidat DPS-a. Za Novosela je glasalo 18 odbornika, dok je kandidat opozicije Vladimir Arsić dobio 13 glasova.

"Preda mnom je velika odgovornost da taj nivo rada i zalaganja nastavim u ovom mandatu koliko traje mandat ove Skupštine, a to je nekih godinu dana i 10 mjeseci. Moj program će biti prilagođen dužini ovog mandata. Na jednoj od narednih sjednica skupštine ću iznjeti svoj program. U  mom programu će biti zastupljeni svi oni elementi koji su bili zastupljeni u dosadašnjem radu lokalne samouprave. Nastavit ću dobar kontinuitet rada organa uprave u lokalnoj službi. Nadam se da ćemo taj kvalitet unaprijediti  i uz vašu pomoć", kazao je novoizabrani predsjednik Općine Tivat, Ivan Novosel.

Ivan Novosel je bio predsjednik Skupštine Općine Tivat u ovom sazivu lokalnog parlamenta.  Predsjednik je Općinskog odbora DPS-a u Tivtu, član je Glavnog odbora DPS Crne Gore i odbornik u SO Tivat.

Ivan Novosel rođen je 1959. godine na Žabljaku. Završio je Ekonomski fakultet, radio je i kao sekretar Sekretarijata za finansije i budžet opštine Tivat.

U nastavku zasjedanja SO Tivat za predsjednika Skupstine Općine Tivat izabran je Krsto Boskovic, zajednicki kandidat SDP-a i DPS-a, za koga je glasalo 17 odbornika ove dvije partije.