SCHUBERT - NAJAVA TRIPUNDANSKE VEČERI

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 06. veljače 2014. - 12:48
Autor: 

"Tripundasko veče" pučka je svečanost koja se nekada organizirala u kafani "Dojmi" a koju smo mi kao društvo obnovili prije dvanaestak godina, i uvjek je veče prije Vanjske proslave Svetog Tripuna - kazao je gostujući u našem programu prvi predsjednik HGD CG, Tripo Schubert .
Prije tri godine HGD CG je ustanovilo dodjelu plakete-povelje zaslužnim pojedincima na uspostavljnju dobrih odnosa Crne Gore i Hrvatske koju ćemo i ove godine dodjeliti.

Ovogodišnje "Tripundansko veče" bit će održano u subotu 8.veljače, u hotelu „Splendid" u Bečićima sa početkom u 20 sati.
U muzičkom programu će učestvovati Goran Karan i Vagabundo bend, a gosti večeri bit će vokalno-instrumentalni sastav „Lungo mare" i ženska klapa „Incanto" iz Kotora.
Zainteresirani mogu rezervirati i kupiti karte u prostorijama Hrvatskog građanskog društva u Kotoru, na zatvorenom bazenu u Škaljarima u terminu od 8 do 12 sati. Cijena ulaznice sa večerom je 25 eura. Kontakt telefon je 069 041 153.
Gostujući u našem programu prvi predsjednik HGD-a CG. Tripo Schubert predstavio je program i plan rada društva za 2014.godinu.
Više poslušajte u našoj emisiji "Tragom Hrvata Boke i događaja".