RADIO DUX NA SAJAMU BIZNISA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 26. listopada 2011. - 21:43
Autor: 

Na Jadranskom sajmu u Budvi juče otvoren Sajam biznisa koji će trajati do 28. listopada. Na ovoj sajamskoj manifestaciji predstavile su se kompanije iz oblasti bankarstva, osiguranja, obrazovanja, građevinartstva, prehrambene industrije, turizma, kao i medijske kuće, hoteli, mala i srednja poduzeća, zanatska komora Crne Gore, i brojni poduzetnici. Iako se radi o različitim gospodarstvenim granama koje se predstavljaju u jednom prostoru u okviru jedinstvenog koncepta, medjusobna zavisnost na putu tržišnog uspjeha spaja ih u logičan gospodarstveni sistem i nameće potrebu zajedničkog predstavljanja. Na Sajmu biznisa uspješno se predstavio i Radio Dux.

Ravnatelj sajma Rajko Bujković kazao je kako sajam okuplja mala i srednja poduzeća, preduzetnike i sve one koji kreiraju poslovni ambijent te će doprinijeti unapređenju poslovnih rezultata njenih učesnika i posjetitelja.
Sajam biznisa otvorio je Vojislav Delić, predsjednik Zanatsko preduzetničke komore Crne Gore, koji je istakao značaj izazova i načina poslovanja, kojima će naša mikro, mala i srednja poduzeća morati, prije ili kasnije, da primijene u procesu dolaska na zajedničko europsko tržište.
"Naglašavam hrabrost zato što ovdje prisutni izlagači uprkos krizi doprinose stvaranju novih proizvoda i usluga boreći se za sopstveno tržište u sopstvenoj zemlji. Ovaj sajam biće upamćen po kvalitetu, sjajnim investitorima, inovacijama i novim proizvodima i uslugama - a toje upravo ono što nam treba" istakao je Delić.
Sajam biznisa otvoren je do petka, 28. listopada, a radno vrijeme za posjetioce je od 10 do 18h.
Audio: Predsjednik zanatsko preduzetničkekomore CG Vojislav Delić