Adriatic Marinas dobitnik nagrade „Stvaratelji za stoljeća“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 05. veljače 2016. - 8:46
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas dobitnik je godišnjeg priznanja  „Stvaratelji za stoljeća“, koju dodjeljuje Međunarodni ekonomski forum Perspektive, odnosno njihov komitet za dodjelu velikog priznanja za razvoj ideja, inovacije i investicije u poduzetništvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća“ iz Hrvatske.

Prema riječima organizatora, od predloženih 411 kandidata, i nakon užeg izbora od 97, iz 9 zemalja (Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Slovenija i Srbija), kompanija Adriatic Marinas se, sa svojim projektom marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja izdvojila od ostalih zbog brzog razvoja projekta, kvaliteta nautičkog i turističkog proizvoda, broja zaposlenih i doprinosa lokalnoj zajednici, ali i ugleda i imidža koje za uživa od strane svjetske klijentele. 

„I ove godine, nagrade i priznanja  „Stvaratelji za stoljeća“  ići će u ruke onih najzaslužnijih. Svi oni su heroji današnjice, ali i sutrašnjice, ključni za razvoj sredine u kojoj djeluju, no i onaj globalnog karaktera. Iznimno sam zadovoljan što će i ove godine nagrade Staratelji za stoljeća otići u desetak zemalja, te biti dodatni poticaj laureatima u stvaranju na opću dobrobit“, izjavio je prof. dr. Siniša Zarić, predsjednik međunarodnog nezavisnog Komiteta za dodjelu nagrada i priznanja „ Stvaratelji za stoljeća“ , kojeg sačinjava 16 stručnjaka za ekonomiju, marketing, menadžment, financije i poduzetništvo iz devet europskih zemalja.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja  „Stvaratelji stoljeća“  bit će održana u Dubrovniku, 5. ožujka ove godine.