Porto Montenegro na sajmu nautike u Dubaiju

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 04. ožujka 2015. - 10:56
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na 23. Internacionalnom Sajmu nautike u Dubaiju (Dubai International Boat Show - DIBS), koji se održava od 3. do 7. ožujka.

Na Sajmu se predstavlja čak 750 kompanija i brendova iz više od 50 zemalja, od kojih je više od 150 novih izlagača – među njima je i Porto Montenegro, koji se prvi put predstavlja na ovom prestižnom nautičkom događaju. Očekuje se dolazak 27.000 posjetitelja  iz 120 zemalja diljem  svijeta, a ovaj sajam tradicionalno posjete i plemićke obitelji  iz Emirata.

"Kao dobitnici priznanja „Najbolja marina za superjahte za 2015. godine“, želimo da na ovom tržištu izradimo imidž prestižnog nautičkog turističkog proizvoda. Za vrijeme prvog dana sajma, imali smo veliko interesovanje, zanimljiva pitanja, odlične komentare i povratnu informaciju od potencijalnih klijenata“, poručuje tim predstavnika Porto Montenegra na ovom sajmu.

Regionalno plemstvo i bogati kupci iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata tijekom sajma se pridružuje tisuće  posjetitelja  iz Afrike, Azije i velikom broju kapetena, vlasnika brodova i ljubitelja nautike koji dolaze iz Europe i Amerike. Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Ujedinjenih Arapskih Emirata u internacionalnoj nautičkoj industriji, a samim tim  predstavlja novo izazovno tržište za Porto Montenegro.

Više od 450 plovila i 25 najnovijih superjahti ovogodišnja su glavna atrakcija sajma, a one su izložene u Marina Display prostoru, specijalno konstruiranom za premijerne prezentacije najprestižnijih i najluksuznijih jahti.