Porto Montenegro u Dizeldorfu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 19. siječnja 2015. - 12:36
Autor: 

Tim Porta Montenegra predstavlja svoj projekt marine za superjahte i nautičkog naselja na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava do 25. siječnja.

 

Više od 1.650 izlagača iz 60 zemalja i ove godine okupilo se u Dusseldorf Exhibition centru da prezentira luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsuvremenije nautičke “igračke” .  I ove godine više od 50.000 posjetitelja  iz cijelog svijeta doputovalo je u Dizeldorf za vrijeme Sajma.

 

Porto Montenegro, u suradnji s prestižnim brendom Sunseeker, predstavlja svoj nautički centar i marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima – od pogodnosti pri zakupu vezova do organiziranja aktivnih odmora vezanih za vodu, jedriličarske pakete i organiziranje jahti. Na sajmu veliko zanimanje  vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao novu jahting destinaciju.

 

Vodeći međunarodni brodograditelji predstavljaju se sa preko 1.700 brodova i jahti, a uživaćemo i u mnogobrojnim svjetskim premijerama, te je Sajam u Dizeldorfu još jednom dokazao da je najveći evropski tržišni brod svih brodova” – istakao je na svečanoj ceremoniji otvorenja Sajma direktor ovog prestižnog nautičkog skupa Goetz-Ulf Jungmichel.

 

Popis od preko 60 zemalja izlagača vrlo je raznolik - najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska, i Velika Britanija. Osim pojedinačnih kompanija iz raznih zemalja, na Sajmu se ove godine održavaju i nacionalnne prezentacije važnih brodogradilišta Francuske, Holandije i Poljske.