PORTO MONTENEGRO U LONDONU, DISELDORFU, SINGAPURU…

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 16. siječnja 2014. - 10:22
Autor: 

Kompanija "Adriatic Marinas" iz Tivta predstavila je marinu i naselje Porto Montenegro na upravo završenom velikom međunarodnom sajmu nautike u Londonu, a od 18. do 26.siječnja. Porto Montenegro će biti prezentiran i na velikom sajmu u Dizeldorfu u Njemačkoj.
"Na sajmu nautike u Londonu okupilo se preko 500 izlagača. Sajam su obilježili promocije i europske premijere najnovijih jahti i brodova."- kazao je jučer tim povodom PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić - dodajući da u Velikoj Britaniji vlada veliko interesovanje za ponudu elitne tivatske marine za mega i super-jahte.

Nakon Velike Britanije, tim Porto Montenegra predstavit će taj projekt na međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava u "Dusseldorf Exhibition centru", od 18. do 26. siječnja. "Više od 1.650 izlagača iz preko 50 zemalja i ove godine okupiće se u Diseldorfu da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje i ostalo namijenjeno zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu. O veličini te sajamske manifestacije svjedoči i podatak da više od 40 hiljada posjetlaca iz cijelog svijeta samo zbog sajma, doputuje u Njemačku. Nakon Londona i Dizeldorfa, projekat Porto Montenegro biće predstavljen na Sajmu nautike u Hainanu u Kini, od 20. do 23. ožujka."- istakao je Kalezić. Klijent iz Kine su inače, već kupili devet novih luksuznih stanova u novoj rezidencijalnojj zgradi Porto Montenegra "Ksenija" čija je gradnja upravo počela, a sve veći broj bogatih Kineza kupuje i jahte i drži ih u Mediteranu, pa je to ogromno azijsko tržište sve značajnije za tivatski nautičko-turistički centar.
Po prvi put Porto Montenegrom će ove godine sudjelovati i na "Singapore Yacht Show-u", najvećem azijskom međunarodnom sajmu jahti i nautike, koji se održava u Singapuru od 10. do 13.travnja, u reprezentativnoj marini tog grada-države.
Organizatori singapurskog sajma posebno su naglasili činjenicu da je među njihovim ovogodišnjim izlagačima i tivatski elitni nautički-centar i marina ističući da će nastup Porto Montenegra posjetiocima "dati uvid u to kako izgleda nešto najbolje iz svijeta super-jahti".
S. Luković