Regent Porto Montenegro – na listi najboljih hotela prestižnog magazina “Conde Nast Traveller”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 05. ožujka 2015. - 11:57
Autor: 

Hotel Regent Porto Montenegro uvršten je među najbolje spa hotele u ruskom izdanju prestižnog lifestyle i travel magazina, “Conde Nast Traveller”.

Na zvaničnoj listi “Conde Nast Traveller Hot List 2015”, Regent je jedini hotel iz regije  koji se nalazi tik uz velike hotelske brendove poput “Four Seasons Bahrain” u Bahreinu, “Urso Hotel & Spa” u Madridu Španija, “Inala Beach House, s Puketa na Tajlandu i “Mandarin Oriental” u Bodrumu iz Turske.

"Čast je biti u društvu najboljih i biti prepoznat na jednom od svojih primarnih tržišta od strane publikacije koja ima status glavnog vodiča i trendsettera za putnike koji su u potrazi za luksuzom u destinacijama u usponu”- izjavili su iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro.

“Condé Nast Traveller” je prestižni magazin, koji se od strane čitalačke publike koja sebi može da priušti ekskluzivna putovanja, percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije. Uredništvo magazina “Conde Nast Traveller” vodio je i jedan od najeminentnijih imena novinarstva, Harold Evanst, koji je upravljao renomiranim “Sunday Times of London” i “The Times”-om. Magazin se izdaje u Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji, Grčkoj, Indiji i Rusiji.