Sponzorstvo od 25.000 eura za Košarkaški klub Teodo

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 14. siječnja 2021. - 9:51
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro nastavlja partnersku potporu Košarkaškom klubu Teodo iz Tivta u vidu donacije od 25.000 eura za 2021. godinu.

“Porto Montenegro i Opština Tivat planiraju ozbiljnu saradnju kada je u pitanju razvoj programa zajedničkih sportskih aktivnosti, uključujući jedinstvene wellness sadržaje hotela SIRO u novom dijelu Porto Montenegra pod nazivom Boka Place. Takođe, planiramo da uključimo i druge specijalizovane partnere iz niza različitih sportskih disciplina, kako bismo sportsku i rekreativnu ponudu grada Tivta doveli na još zavidniji nivo. Zadovoljstvo nam je što smo se i ove godine udružili s KK Teodo i pomogli još većim sponzorskim paketom u odnosu na prethodne godine, što omogućava ambicioznije zajedničke planove za dalji razvoj Kluba. Teodo je sportski simbol grada Tivta.”, izjavio je izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason.

Sekretar kluba Dragan Perić, naglašava da će sredstva dobivena od kompanije Adriatic Marinas biti usmjerena ka mladim igračima kojima klub želi omogućiti nastup u LA i ABA ligi. „I pored svih izazova uslovljenih koronavirusom, siguran sam da nas očekuje uzbudljiva i uspješna sezona. Pred nama su utakmice LA crnogorske lige i Kupa Crne Gore, a u regionalnoj Balkanskoj ligi smo na korak od plasmana u drugu fazu takmičenja. Naš cilj je kvalitetan i stručan rad sa domaćim, mladim igracima, kojima želimo omogućiti da se takmiče u Prvoj i ABA ligi, jer to naš grad sa svim svojim potencijalima zaslužuje, a jako partnerstvo sa Porto Montenegrom samo potvrđuju ambicioznost naših planova."

Košarkaški klub Teodo jedan je od više desetina partnera iz Tivta s kojima kompanija Adriatic Marinas realizira godišnju sponzorsku suradnju.