Turistička ponuda Kotora i u Danskoj

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 26. veljače 2016. - 15:55
Autor: 

Turistička organizacija Kotor predstavlja svoju turističku ponudu na najvećem i najvažnijem skandinavskom turističkom sajmu „Ferie for Alle 2016.“ u Herningu, u Danskoj, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.
Pored TO Kotor, na sajmu sudjeluje i Turistička organizacija Bar, kao i predstavnici turističke privrede: Montenegro stars Hotel Group, The Queen of Montenegro, Hotel Avala Resort & Villas, Hotel Bianca Resort & SPA, Hunguest Hotel Sun Resort, turističke agencije Adria DMC i Meridian DMC.
Obzirom da je karakteristika Skandinavskog tržišta putovanja tijekom cijele godine, cilj je privući što veći  broj turista u predsezoni i postsezoni, a tome će svakako doprinijeti bolja avio dostupnost.
Montenegro Airlines u suradnji s turoperatorima s ovog tržišta, u periodu od svibnja do listopada planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu tri puta tjedno.

Na sajmu se predstavilo više od tisuću izlagača iz 113 zemalja svijeta, a tijekom sajma planirani su sastanci s predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unaprijeđenja promidžbe Crne Gore na ovom tržištu.