Luštica Development sponzor Aikido Akademije

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 23. siječnja 2016. - 9:07
Autor: 

U okviru podrške zajednici i razvoju sporta kompanija Luštica Development potpisala je novi ugovor o sponzorstvu sa Aikido Akademijom Tivat, vrijedan 2000 eura. To je nastavak ranije započete suradnje u okviru koje je kompanija već podržavala ovu sportsku organizaciju koja je za proteklih nekoliko godina postigao zavidne rezultate.

“Partnerstvo lokalnom zajednicom je naše čvrsto opredjeljenje jer vjerujemo da je razvoj našeg okruženja jednako važan kao i razvoj našeg projekta. Posebno nam je zadovoljstvo kada smo u prilici da podržimo organizacije koje postižu zavidne rezultate i u realizaciji društvenih projekata koji su na opštu korist”, ocijenio je Daren Gibson /Darren Gibson/ izvršni direktor Luštica Development.

Aikido Akademija Tivat je trenutno najmasovnija sportska organizacija u općinama Tivat i Kotor s više od 150 aktivnih članova, od čega su 110 djeca i adoscelenti uzrasta od 5-15 godina. Pored razvoja sportskih aktivnosti Aikido Akademija je prepoznata po humanitarnom radu i projektima posvećenim djeci sa smetnjama u razvoju ili sa zdravstvenim problemima. U Akademiji treniraju i djeca s invaliditetom.

 “Produžetak naše saradnje je dokaz da smo u ranijem periodu opravdali sva očekivanja kompanije Luštica Development, koja nas je podržavala i u prethodnom periodu i dokazala da je partner lokalnoj zajednici”, priopćio je Saša Kovačević, predsjednik Aikido Akademije Tivat.

Tijekom prošle godine ova sportska organizacija je realizirala nekoliko projekata namijenjenih osjetljivim društvenim kategorijama, poput humanitarnog kampa za pomoć u razvoju djeci oboljeloj od dijabetesa. U Trening centru Akademije im je omogućeno da se tijekom čitave godine besplatno bave fizičkim aktivnostima.

Akademija je tradicionalno organizator besplatnog kursa samoodbrane za žene. U suradnji s ljekarima domova zdravlja Tivat i Kotor kao i s bolnicom u Kotoru, organizacija realizira projekat borbe protiv gojaznosti kod djece.

Na 690 hektara zemljišta nadomak Tivta kompanija Luštica Development razvija projekt Luštica Bay kreiran kao novi turistički grad u Crnoj Gori, u potpunosti uklopljen u prirodno okruženje i integriran u lokalnu zajednicu kao funkcionalni grad otvoren posjetiteljima tijekom cijele godine.

Luštica Bay je planiran da ponudi sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golfo teren u Crnoj Gori, s potpisom Gerija Plejera, više od 1.000 stanova, preko 500 stambenih vila i kuća, kao i druge objekte.