Sjajna završnica Purgatorija 2016.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 01. rujna 2016. - 11:05
Autor: 

Sinoć je na Ljetnoj pozornici u Tivtu izveden mjuzikl “Monthy Pyton’s Spamalot” u produkciji “Proscenium production” -  Beograd, koji predstavlja kraj ovogodišnjih Purgatorija.

Na početku večeri nazočnima se obratio Neven Staničić i osvrnuo na to što znače Purgatorije za ovaj grad.Glumica Tanja Bošković izrazila je zahvalnost svim djelatnicima Centra, koji se trude i bore da svi projekti dođu do publike onako kako to i zaslužuju. Visoki kriteriji, koje je festival postavio, svako ljeto dokazuju da  je  ovaj festival prepoznat ne samo u Crnoj Gori, nego i van granica, a sama brojka od preko 11.000 prodanih karata dovoljno govori. Nagrađenima je nagrade uručila predsjednica Općine dr. Snežana Matijević.

Nakon sjajnih produkcija u 2016. mjuzikl predstavlja sjajnu završnicu. Jednu svježinu, koja je ovom festivalu za kraj dala posebni pečat. Glazbeni spektal, koji je brojne posjetitelje sinoć nasmijao i oduševio.

Završnica zaista mora opravdati urađeno te je sinočnji projekt bio nešto što su ljudi očekivali i omogućio im da se ovogodišnjih Purgatorija  kulturno sjećaju i ponose što su bili dio ove velike kulturne priče.