Palma 2 - maksimalnih 14 bodova

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 11. lipnja 2019. - 8:26
Autor: 

Tijekom vikenda nisu odigrani mečevi predzadnjeg kola Prve boćarske lige već su na programu tijekom ovoga tjedna,  ali su igrani mečevi Druge i Treće lige. U predzadnjem kolu Prve lige, danas je na programu gradski derbi  u Budvi između Slovenske plaže i Maina, sutra se u Donjoj Lastvi igra derbi kola između domaće Palme i Vala iz Herceg Novog, a u petak igraju Kalimanjac i Vrmac.

U 7. kolu Druge lige ekipa Palme 2 je savladala Mladost 14:4, Brđanin je bio bolji od Kalimanjca 2 rezultatom 11:7, a identičnim rezultatom je i ekipa Bacchusa porazila Budućnost.

Na vrhu tabele je Palma 2 sa maksimalnih 14 bodova, slijede Bacchus i Mladost s po 8 bodova, Brđanin je osvojio 7 bodova, Kalimanjac 2 s dvije pobjede ima 4 boda, a na začelju tabele je Budućnost s jednim osvojenim bodom.

Danas se u 8. kolu u Donjoj Lastvi od 18 sati sastaju Mladost-Brđanin, u hali Kalimanj igraju Bacchus-Kalimanjac 2, a sutra igraju Budućnost-Palma 2.

U derbiju 7. kola Treće lige odigranom u Perastu, domaći Jadran je savladao Napredak uvjerljivim rezultatom 10:2, Meljine su na svom terenu savladale Omladinac iz Budve maksimalno 12:0, a ekipa Češljara je bila slobodna u ovom kolu.

Na prvom mjestu je ekipa Meljina s 9 bodova, Jadran i Napredak slijede sa po 7 osvojenih bodova, Omladinac ima 3 boda, a na posljednjem mjestu je Češljar sa 2 boda.

U četvrtak se igraju mečevi 8. kola Treće lige u kojima se sastaju: Meljine-Jadran i Napredak-Češljar, a ekipa Omladinca je slobodna.