Završena „Martovska regata“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 21. ožujka 2016. - 9:06
Autor: 

Jučer se jedrio drugi, završni dan „ Martovske regate“. Najmlađi crnogorski jedriličari  iskoristili su prelijep prvi dan proljeća i odmjerili svoje snage. Na more je izašlo 30 jedrilica, odjedrena su dva jedrenja po jugozapadnom  vjetru snage  od 10 do 16 čvorova. Jedrenje i sportski duh su oduvijek u sinergiji s umjetnošću, pa su najboljima nagrade dodijelili Bruna Matijević, flautistica  i Zoran Kruta, akademski slikar iz Tivta. 

U klasi Optimist  pobjednici su jedriličari JK Delfin, prvi je Igor Nikolić, srebro je uzeo Nikola Golubović  i Tatjana Kusovac broncu. Tatjana je prva u klasi Optimist za djevojčice, Josipa Čelanović iz  JK Delfin je na drugom mjestu i Jana Jakšić iz JK Jugole Grakalić je treća.

 Nikola je prvi u kategoriji do 12 godina, srebro je pripalo Jan Sprinu, JK Delfin, i treće mjesto je zauzeo jedriličar JK Jugole Grakalić  Vasilije Medigo Garić. Ilija Marković, JK Delfin je prvi u klasi Laser 4.7, Zorka Milojević, jedriličarka JK Jugole Grakalić je odnijela srebrnu medalju  i Luka Ognjanović, JK Lahor, broncanu. Les, Irina Kusovac i Balša Dojkić su zauzeli prva tri mjesta u klasi Laser Radial.