J.K "Delfin" uspješan na Kupu jedriličara sa Škvera

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 24. lipnja 2014. - 9:47
Autor: 

Kupu jedriličara sa Škvera 2014, održan je proteklog vikenda u  Herceg - Novom Učestvovalo je 40 jedriličara iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske, u klasama Optimist,Laser 4.7 i Laser Radijal. 7 klubova: Orsan Dubrovnik, NK Palilula Beograd, JK Gemax Beograd, JK Zemun, Lahor Kotor, Delfin Tivat i Jugole Grakalić Herceg Novi.

Pehar za najuspješniji klub osvojijo je JK" Delfi" Tivat.

.Jedriličari tivatskog "Delfina" ostvarili su sjajne rezultate. U klasama Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial takmičilo se 40 jedriličara iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske, a među sedam klubova ovih zemalja, pehar za najuspješniji klub osvojio je JK "Delfin" iz Tivta.

U klasi Optimist, prvo mjesto osvojio je Igor Nikolić iz Delfina, dok je drugi bio Bojan Matijašević iz novskog Jugole Grakalića. Treću poziciju zauzeo je Ilija Marković iz JK Delfin.

U klasi Optimist do 12 godina, jedriličari tivatskog Delfina zauzeli su prva tri mjesta. Prvi je bio Igor Nikolić, za njim Ilija Marković, dok je treće mjesto osvojila Tatjana Kusovac.

Tivatski jedriličari dominirali su i u klasi Optimist za djevojčice pa su tako prva dva mjesta pripala Tatjani Kusovac i Mili Noel Tomanović, dok je treća u klasi bila Paula Dešević iz JK Lahor Kotor. Najbolji u klasi Laser 4.7 ubjedljivo je bio Balša Dojkić JK Delfin, druga pozicija pripala je Andriji Katurić iz Jk Jugole Grakalić Herceg Novi, a treći je bio Srđan Milić iz JK Orsan iz Hrvatske. Najbolji u klasi Laser Radial bili su jedriličari novskog Jugole Grakalića koji su osvojili prva tri mjesta, a to su Ivan Pusić, Todor Tusup i Nikola Krgović.