9. MEDITERANSKI SAJAM

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 16. ožujka 2012. - 11:06
Autor: 

Ovogodišnji 9.Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održati će se od 29.ožujka do 1. travnja, u hotelu Tirena - Babin kuk Dubrovnik.
Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i zelenog poduzetništva.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalnih proizvoda, te će u tom smislu biti dodijeljene nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH.
U sklopu sajma bit će organizirano niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.
Na prošlogodišnjem Mediteranskom sajmu izlagalo je 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, među njima i Crna Gora, a sajam je posjetilo preko 30.000 tisuća posjetitelja. Organizatori pozivaju sve zainteresirane izlagače da se prijave i prezentiraju svoje proizvode. Više informacija na http://www.mediteranski-sajam.com .