MEDITERANSKI SAJAM - DUBROVNIK

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013. - 11:55
Autor: 

10. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetnistva i ove godine će se odrzati u Dubrovniku u hotelu Tirena - Babin kuk od 21. do 24. ožujka .
Na sajmu će oko 300 izlagača predstaviti svoje ekološke originalne proizvode. Osim zdrave hrane ove godine na sajmu će se naći i drugi eko prouzvodi, kao sto su hibridna i električna vozila, eko namještaj, odjevni predmeti od prirodnih materijala. Posjećenost sajma je iz godine u godinu sve veća, tako da i ove godine očekujemo veliku posjećenost kazao je za naš radio Vedran Kraljevic, voditelj sajma.

Svake godine na sajmu u Dubrovniku sudjeluju i izlagaci iz okruženja, tu su proizvođači iz Crne Gore, BiH, Slovenije, a ove godine i iz Makedonije. I ovog puta će se okupiti izlagači, stručnjaci, pokrovitelji i etuzijasti, kako bi zajednickim nastojanjem pokušali predstaviti veći dio ekoloskih i tradicijskih proizvoda.
Organizatori sajma su Dubrovnik Sun d.o.o. u suuorganizaciji Dubrovačko - neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Dubrovacke razvojne agencije, Hrvatske gospodarske komore, Obrtnicka komora DNŽ -e, Dubrovackog centra za poduzetnistvo, Regionalne razvojne agencije Dunea, i Humanitarne mirotvorne agencije " Deša".
Program rada Sajma možete pogledati na portalu http://mediteranski-sajam.com/