ZIMSKI DOBROTVORNI VIKEND U PORTU

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 08. prosinca 2012. - 11:50
Autor: 

U susret praznicima, Porto Montenegro, u suradnji sa svojim zakupcima, organizira Zimski dobrotvorni vikend – niz događaja i aktivnosti u cilju prikupljanja novca za tivatski Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama.
Dobrotvorni vikend odpočeo je juče Festivalom plutajućih lampiona na trgu Venecija. "U more smo pustili oko šezdeset lampiona. Svrha akcije je da skupimo novac za djecu sa posebnim potrebama, što će se dešavati i u subotu i nedjelju. Ovo je simbolični početak cijele priče na osnovu tradicija Tajlanda i Havaja, koji predstavljaju pisanje želja i njihovo puštanje u uz svijeće i latice ruža u more. Oni to zovu „vidi želju kako pluta". Željeli smo da takvo nešto prvi put organiziramo u Crnoj Gori. Drago mi je što se ovoliko Tivćana, ljudi dobre volje zajedno sa najmlađima odazvalo", kazao je Danilo Kalezić PR manager Porta Montenegra.

U subotu, 8. prosinca od 20 sati u konceptualnoj radnji Supermarket u zgradi Milena biće organiziran Dobrotvorni koktel. Zainteresovani će imati priliku da uživaju u noći dobre glazbe, koktela i druženja u zabavnoj atmosferi neobičnog Supermarketa. Čitav prihod od kupljenih koktela i božićnih poklona ići će u dobrotvorne svrhe.
Nedjelja, 9.prosinca rezervisana je za Help Portrait, međunarodnu humanitarnu foto-akciju koja će biti održana ispred radnje AM/PM, na trgu Venecija od 12 do 15 sati. Fotografi Miko Đuričić i Veri Veroza svim zainteresovanima napraviće profesionalne portrete, a čitav prihod od prodatih fotografija ići će u dobrotvorne svrhe. Vlado Hair Design studio biće zadužen za frizure i šminku svih fotografisanih učesnika u akciji, a radnja AM/PM učesnicima će ponuditi besplatne tople napitke.
Dobrotvornom vikendu pridružiće se i knjižara Narodna knjiga, koja će 20% od prihoda na kupovinu svih monografija i vodiča u knjižari u Porto Montenegru opredijeliti za bužet za Dnevni centar.
Odaberite događaj koji vam se dopada i budite dio dobrotvornog vikenda - poručuju iz Porta Montenegra.