ZA BRŽU REALIZACIJU SPORAZUMA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 10. listopada 2013. - 13:36
Autor: 

Realiziranje sporazuma sa vladajućom partijom, mora se realizirati dinamičnije, za što će se koalicija manjinskih stranaka u Skupštini Crne Gore više zalagati, priopćeno je nakon sastanka na kojem su nazočili predsjednik Bošnjačke stranke, Force i Hrvatske građanske inicijative, Rafeta Husovića, Nazifa Cungua i Marija Vučinović i njihovih suradnika.
"Dosadašnja saradnja manjinskih partija se pokazala uspješnom u dijelu usvajanja ustavnih amandmana, koji obavezuju predstavljanje manjinskih predstavnika u pravosuđu, Tužilaštvu i Ustavnom sudu, a pogotovo je dobra saradnja rezultirala odbijanjem Zakona o zdravstvenoj zaštiti, kojom je spriječena centralizacija u zdravstvu, što bi bilo u suprotnosti sa političkim ciljevima manjinskih stranaka".

/Vijesti/

800x600

 
Podgorica, 10. listopada 2013.(Radio Dux)- Realiziranje sporazuma sa vladajućom partijom, mora se realizirati dinamičnije, za što će se koalicija manjinskih stranaka u Skupštini Crne Gore više zalagati, priopćeno je nakon sastanka na kojem su nazočili predsjednik Bošnjačke stranke, Force i Hrvatske građanske inicijative, Rafeta Husovića, Nazifa Cungua i Marija Vučinović i njihovih suradnika.
 
"Dosadašnja saradnja manjinskih partija se pokazala uspješnom u dijelu usvajanja ustavnih amandmana, koji obavezuju predstavljanje manjinskih predstavnika u pravosuđu, Tužilaštvu i Ustavnom sudu, a pogotovo je dobra saradnja rezultirala odbijanjem Zakona  o zdravstvenoj zaštiti, kojom je spriječena centralizacija u zdravstvu, što bi bilo u suprotnosti sa političkim ciljevima manjinskih stranaka".
 
/Vijesti/

Normal
0

21

false
false
false

HR
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4