Porto Montenegro otvorio Centar za inovacije

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 18. srpnja 2018. - 10:11
Autor: 

Centar za inovacije, biznis zona za poduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Portu Montenegru – radni prostor koji funkcionira kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu. Centar se nalazi u zgradi Zbirke pomorskog nasljeđa.
Radni drveni stolovi s ergonomskim stolicama, i velikom količinom prirodnog svjetla idealan su prostor za sve mlade poduzetnike koji započinju svoj biznis, članove tima crnogorskih start-up projekata, i one koji žele iznajmiti radni prostor, za kratkoročne i dugoročne projekte, po dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi.
Dnevni boravak nudi udobnost za neformalne sastanke, dok je terasa s klupama i suncobranima idealna za rad ili razgovore u udobnosti nautičkog naselja. Brzi WiFi, mašina za kavu, članski popusti u susjednoj Kafeteriji pomažu u maksimalnoj produktivnosti svih onih koji žele da im radni prostor bude baš u Porto Montenegru.
Porto Montenegro daruje slobodan radni prostor do kraja 2018. godine jednom crnogorskom start up projektu sa zanimljivim konceptom i proizvodom – prijava je otvorena do 30. rujna 2018. godine.
Mjesečni kalendar edukativnih radionica i događaja u Tivtu i Podgorici obuhvatit će proces od kodiranja, do poslovnog modeliranja i razvoja proizvoda, pružajući redovno mentorstvo i mogućnosti umrežavanja s drugim start-up kompanijama.
Četiri puta godišnje, Savjetodavni odbor Centra za inovacije, organizirat će Dan otvorenih vrata, gdje će ambicioznim poduzetnicima pružiti priliku da svoje ideje predstave stručnom vijeću, a oni daju povratne informacije i strateške savjete.
Cjenovna politika ljetnjeg članstva iznosi: 8€ na dnevnoj bazi, petodnevno članstvo iznosi 30€, a mjesečno 30€, u radnom vremenu od ponedjeljka do petka, od 9:00h, do 17:00h.
Sve dodatne informacije ili upite o besplatnom prostoru za start-up pronađite na web stranici: www.ic.portomontenegro.com, ili putem mail-a: innovationcentre@portomontenegro.com.