ZA VEZ JAHTE OD 50 METARA SKORO 2 MILIJUNA EURA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 29. kolovoza 2013. - 11:08
Autor: 

Aktualni neimenovani korisinik jednog od atraktivnijih vezova na mulu 1 marine Porto Montenegra u Tivtu, rezerviranom za mega i super jahte, taj je vez ponudio na prodaju posredstvom agencije „Peter Insull Yacht Marketing".
Riječ je o vezu A 02, blizu korena mula 1, u neposrednoj blizini rezidencijalno-poslovne zgrade „Tueta" a na kojem se može vezati jahta dužine do 50 metara i širine 12 metara.

„Ovo je trenutno jedini slobodan 50-metarski vez u Porto Montenegru i izuzetno je dobro pozicioniran u marini. Dostupna iz većine eurospkih gradova za oko 3 sata leta avionom, preko tri medjunarodna aerodroma u svojoj blizini, sa prosječno 250 sunčanih dana u godini i niskim godišnjim naknadama, Porto Montenegro marina je veoma atraktivna opcija za jahtaše."- stoji u reklami za prodaju veza na kojeg aktualni korisnik-prodavac, ima pravo zakupa do svibnja 2027 godine. On sada taj vez prodaje po cijeni od 1,95 milijuna eura uključujući i PDV.
Vlada Crne Gore je 2006 kanadskom milijarderu Piteru Manku imovinu bivšeg vojnog brodogradilišta Arsenal u Tivtu na kojoj Mank sada razvija marinu Porto Montenegro, prodala po kupoprodajnoj cijeni od 3,26 milijuna eura. Na starim gatovima Arsenala Mank je u medjevremenu formirao 185 vezova za jahte od 10 do 100 metara dužine.
S. Luković