Održana press konferencija u SD „Župa“

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 20. svibnja 2015. - 13:27
Autor: 

Povodom završetka ovogodišnje sportske sezone, danas je u klupskim prostorijama u SD „Župa“ u Tivtu KK „Teodo“ održao press konferenciju.

„KK Teodo je i ove godine učestvovao na tri važna takmičenja u sezoni 2014/2015. To je državno prvenstvo Erste liga, balkanski šampionat i KUP takmičenje. Pored toga, imali smo tri selekcije u mlađim kategorijama, koje su postigle isto tako zapažene rezultate“, izjavio je direktor Kluba Miško Lučić, te naglasio da je ova sezona bila uspješna, unatoč tome što nisu ostvarili tako dobre rezultate kao prošle godine.

„Sa ovim budžetom kojim smo mi raspolagati moramo biti zadovoljni, jer ispred sebe imamo samo Sutjesku i Budućnost, a iza sebe neke renomirane klubove. Izuzetno je velika konkurencija ove godine. Mi smo ostali u Boki kao jedini klub koji predstavlja Boku. Ni Herceg- Novi, ni Kotor, ni Budva nemaju prvoligaša; mi smo jedini tu da osvijetlimo obraz Boke“, istakao je Lučić.

Šef Stručnog štaba Dragan Prle Radović istakao je zadovoljstvo dosadašnjim postignutim rezultatima: „Mislim da je Teodo napravio jedan kontinuitet dobrih rezultata u zadnje tri godine. Nije mala stvar biti u samom vrhu crnogorske košarke, poslije fudbalske lige, najbolja liga u Crnoj Gori. Nije mala stvar biti tri godine zaredom i na finalni turnir Kup-a i u play off-u Super lige. Mislim da je mnogo važniji taj kontinuitet nego neki rezultat koji bi bljesnuo i tu se sve zatvorilo. Mislim da je ovo pravi put i način kako treba jedan ozbiljni klub da s razvija i da ide korak po korak“.

Sportski direktor Božidar Petković je također izrazio zadovoljstvo uspjehom Kluba, te naglasio da kako smatra da su izvukli maksimum iz ekipe: „Najbolje utakmice koje smo odigrali odigrali smo protiv najboljih ekipa u Balkanskoj ligi. Da smo na jednoj utakmici od tih imali malo više sreće, slika Balkanske lige bi danas bila potpuno drugačija, čak bi i naš krajnji rezultat izgledao mnogo bolje“.

Press konferenciji nazočili su i članovi Uprave KK „Teoda“ Ivo Radovanović i Ilija Janović.